HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
Stoppen met Lijnen 12 weken Gezond en Gewicht

Stoppen met Lijnen 12 weken Gezond en Gewicht

Loop je met een kilo'tje te veel rond en zou je daar graag eens vanaf komen? Wil je daarnaast op een manier afslanken waarna het vet ook daadwerkelijk weg blijft, doe dan de Cursus Stoppen met Lijnen in 12 weken. In deze cursus leer je van Voedingscoach en Lifestylebegeleider Gerdien Hopster, alles wat je nodig hebt om een duurzame leefstijlverandering door te zetten.

In deze cursus behandelt Hopster verschillende onderwerpen en word je ondersteunt door professionals. Dus, ook al ga je vanuit thuis in de weer met je gezondheid, je hebt altijd iemand om op terug te vallen. Met hulp van deze online coach kan je problemen waar je tegenaan loopt oplossen en kun je iedere vraag die je maar hebt stellen.

Buiten dit, focust de cursus zelf zich op het doorvoeren van een duurzame lifestyleverandering. Dat betekent dat er niet geprobeerd wordt om snel resultaat te halen. Het doel is juist om gezonde gewoontes aan te leren die blijven. Het gevolg is dan dat je gewicht verliest, wat je bovendien niet meer terugkrijgt. De focus ligt namelijk op het veranderen van je gedrag en niet op het verliezen vet. Deze simpele maar doeltreffende strategie werpt altijd zijn vruchten af.

Al met al val je met de cursus Stoppen met Lijnen van Hopster zeker een grote hoeveelheid kilo's af. En dat alles zonder dat je een streng dieet volgt. De focus ligt juist op het normaal blijven eten. Verder ontdek je hoe je slim kan bewegen en leer je recepten koken waarvan iedereen kan mee eten. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat je je gelukkiger voelt en dat je veel meer energie hebt.

Download nu!


101 Keto Recepten

€ 27,00

Heb je al eens van het ketogene dieet gehoord? Met deze methode spreek je de natuurlijke vet verbrand capaciteit aan van je lichaam. Toch kan het een uitdaging zijn om deze methode vol te houden als j lees meer...


50 Recepten in 30 Minuten

€ 27,00

Heb je als vrouw in de overgang moeite met op gewicht te blijven? Wissel je regelmatig van dieet en werkt niets? Ria Kamelle auteur van de boeken 'Slank door de Overgang', 'Overwin je Overgang' en '20 lees meer...