HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
Cursus Optimaal Gezond met Suikers

Cursus Optimaal Gezond met Suikers

Heb jij behoefte om meer controle te krijgen over je gezondheid? Zou jij wel eens beter willen weten wat er binnen in de fabriek van je aan de gang is? Wil je bovendien praktische tips en tricks om dit toe te passen in je dagelijks leven? Doe dan de cursus Optimaal Gezond met Suikers van orthomoleculair geneeskundigen Guiske de Ruig en Eva van Zeeland. Dat is een hele mond vol namen, maar de cursus is het waard.

In de cursus leer je namelijk dat niet alle suikers slecht zijn. Er zijn zelfs essentiële suikers die je lichaam nodig heeft voor een optimaal functioneren. Geiske van Ruig ontdekte dit zelf na meer dan 15 jaar leven met een slecht immuunsysteem. Ten gevolge daarvan ontwikkelde ze chronische bijholteontstekingen. Vervolgens, ging het van kwaad tot erger en op een gegeven lag ze iedere dag een paar uur overdag bij te slapen. Gelukkig ontdekte ze na jaren proberen en veel onderzoek en studie wat jij in de cursus Optimaal Gezond met Suikers kan leren.

Met deze cursus leer je in 6 weken onder andere hoe je lichaam werkt en welke vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren je nodig hebt. Daarnaast leer je welke gezonde suikers je lichaam nodig heeft voor een optimaal functioneren. Verder leer je ook over hoe je jezelf natuurlijk kan genezen en waar de eerdergenoemde essentiële suikers hun uitwerking hebben in je lichaam. Tot slot leer je bijvoorbeeld ook nog hoe je een gezonde darmfunctie bewerkstelligd en hoe je je darmslijmvlies versterkt.

Met Optimaal Gezond met Suikers bouw je een sterk fundament met gezondheidskennis waarvan je de rest van je leven profiteert. Vanaf nu weet je hoe je een sterk en gezond lichaam bouwt dat zich altijd weet te weren tegen zowel ziektes als stress.

Download nu!


Fixx Shake 14 stuks

€ 68,32

Ben je continu aan het werk en ervaar je ten gevolge hiervan veel stress? Heb je daarnaast last van overgewicht, zit je de hele dag op je werk en heb je wel eens last van rugpijn? Als dit het geval is lees meer...


De VetKiller Workout Serie

Wil je gewicht verliezen? Maar dan op een verantwoorde manier? Probeer dan de Vet-Killer 320 & 360 workout van Jesse van der Velde. Dit zijn speciale trainingsprogrammas die inhaken op het stimuleren lees meer...