HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
water en afvallen

Water En Afvallen

Veel water drinken als je wilt afvallen!

Iedereen weet dat veel drinken gezond is. Toch drinken we vaak niet genoeg. Dagelijks heeft ons lichaam ten minste 2,5 liter vocht nodig. Drank en voeding kunnen dit leveren. Ongeveer een derde van je noodzakelijke vocht komt uit je voeding als brood, vlees en fruit. De beste vorm om vocht tot je te nemen is natuurlijk water. Koolzuurhoudende drankjes als cola of sinas zijn misschien wel lekker, maar zitten vaak vol suiker en kunstmatige zoetstoffen. Dat is schadelijk voor de gezondheid en voor het gebit. Veel drinken kan vooral handig zijn als je last hebt van een blaasontsteking of veel sport.

Door veel te drinken bevorder je de gezondheid en ook voor jouw schoonheid is het een belangrijke factor. Mede door die kennis is het drinken van water de laatste jaren toegenomen. Er zijn daarnaast nog meer redenen waarom water goed voor ons is. Mocht je te weinig drinken dan zorgt je lichaam ervoor dat het meer vocht vast houdt voor als je het nodig hebt. Je vochtgehalte moet op peil blijven omdat het helpt bij het afvoeren van afvalstoffen, het ontgift en het reinigt je lichaam.

Water en afvallen!

Je hersenen kunnen het verschil tussen honger en dorst niet onderscheiden, daarom geven je hersenen een seintje aan je lichaam als je te weinig drinkt. Je kunt dan de neiging krijgen om iets te gaan eten, terwijl je eigenlijk alleen dorst hebt. Andersom gebeurt hetzelfde: als je de behoefte hebt iets te eten, neem dan een glas water. Dit vermindert je hongergevoel.

FIT Methode

€ 29,95

Ben je op zoek naar een methode die je helpt bij het controle nemen over je gezondheid? Wil je bovendien zelf de vinger aan de pols houden en niet afhankelijk zijn van wat iemand anders doet? Lees dan lees meer...


Spiermassa Protocol Mannen

€ 47,00

Vind jij dat het eindelijk tijd is om wat serieuze massa erbij te pakken op je lichaam. Grotere armen, een bredere rug en wil je bovenbeenspieren die je broeken strak doen laten zitten? Dan is het tij lees meer...