HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
Overwin je Overgang Dagaanbieding

Overwin je Overgang Dagaanbieding

Ga je als vrouw door de overgang en heb je last van vervelende ongemakken? Word je 's nachts wakker badend in het zweet en heb je daarnaast ook wel eens last van depressieve gevoelens? Lees dan het e-boek 'Overwin Je Overgang' van Ria Kamelle. Hierin behandelt de schrijfster en overgangsexpert sterke strategieën om af te rekenen met je overgangsklachten.

Ria Kamelle helpt namelijk dagelijks cliënten die kampen met overgangsproblemen. Maar dat is nog niet alles. Ook zelf had ze moeite tijdens haar overgang. Ze kampte met opvliegers, stemmingswisselingen, nachtelijk zweten en noem het maar op. Ze probeerde van alles. Ze ging meer sporten, ze nam medicijnen (waaronder antidepressiva) en ze bezocht verschillende zorgprofessionals. Uiteindelijk draaide dit allemaal op niets uit. Nog altijd liep ze met die vervelende klachten rond.

Tot dat ze het heft in eigen hand nam. Ze merkte dat veel professionals eigenlijk helemaal niet wisten waar ze het over hadden. Op haar ontdekkingstocht realiseerde ze zich dat de meeste overgangsklachten komen door alledaagse ingrediënten in onze voeding en gewoontes. De twee belangrijkste factoren zijn geraffineerde suiker en een gebrek aan ontspanning.

Met dit in het achterhoofd beschrijft Kamelle in haar e-boek veel handige en praktische tips. Je leert alles over de klachten en je krijgt informatie over hoe je direct je overgangsklachten kan verzachten. Verder ontdek je hoe je opvliegers, vermoeidheid, botontkalking en geestelijke overgangsklachten kan verminderen. Naast deze onderwerpen behandelt ze ook veelvoorkomende klachten zoals kortademigheid, benauwdheid en hoofdpijn.

Maar er is nog veel meer. Ze gaat ook in op een lage weerstand, pijnlijke spieren en gewrichten, en prikkelbaarheid. Kamelle laat geen onderwerp buiten beschouwing. Haar boek is daadwerkelijk een complete gids voor iedere vrouw die gezond door de overgang wil.

Download nu!

DASH Dieet eBook

€ 37,00

Kom je net bij de dokter vandaan en heeft hij een te hoge bloeddruk bij je geconstateerd? Logischerwijs heeft die je verteld van de problemen die hierop kunnen volgen. Onder andere hart en longproblem lees meer...


Summer Detox LIMITED EDITION

Detoxen is hot! Heb je het al eens geprobeerd? Of is het de eerste keer? In beide gevallen, voor een optimaal effect is een goed protocol belangrijk. Een detox is namelijk een ontzettend goede manier lees meer...


FitChef Turbo

€ 49,95

Weet je al wat je vandaag gaat koken? En ook nog een beetje gezond het liefst. Hetzelfde eten als gisteren is ook niet altijd gewenst, en zodoende verlies je de inspiratie. Gelukkig heeft Mark van Oos lees meer...