HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
Overwin je Overgang Dagaanbieding

Overwin je Overgang Dagaanbieding

Ga je als vrouw door de overgang en heb je last van vervelende ongemakken? Word je 's nachts wakker badend in het zweet en heb je daarnaast ook wel eens last van depressieve gevoelens? Lees dan het e-boek 'Overwin Je Overgang' van Ria Kamelle. Hierin behandelt de schrijfster en overgangsexpert sterke strategieën om af te rekenen met je overgangsklachten.

Ria Kamelle helpt namelijk dagelijks cliënten die kampen met overgangsproblemen. Maar dat is nog niet alles. Ook zelf had ze moeite tijdens haar overgang. Ze kampte met opvliegers, stemmingswisselingen, nachtelijk zweten en noem het maar op. Ze probeerde van alles. Ze ging meer sporten, ze nam medicijnen (waaronder antidepressiva) en ze bezocht verschillende zorgprofessionals. Uiteindelijk draaide dit allemaal op niets uit. Nog altijd liep ze met die vervelende klachten rond.

Tot dat ze het heft in eigen hand nam. Ze merkte dat veel professionals eigenlijk helemaal niet wisten waar ze het over hadden. Op haar ontdekkingstocht realiseerde ze zich dat de meeste overgangsklachten komen door alledaagse ingrediënten in onze voeding en gewoontes. De twee belangrijkste factoren zijn geraffineerde suiker en een gebrek aan ontspanning.

Met dit in het achterhoofd beschrijft Kamelle in haar e-boek veel handige en praktische tips. Je leert alles over de klachten en je krijgt informatie over hoe je direct je overgangsklachten kan verzachten. Verder ontdek je hoe je opvliegers, vermoeidheid, botontkalking en geestelijke overgangsklachten kan verminderen. Naast deze onderwerpen behandelt ze ook veelvoorkomende klachten zoals kortademigheid, benauwdheid en hoofdpijn.

Maar er is nog veel meer. Ze gaat ook in op een lage weerstand, pijnlijke spieren en gewrichten, en prikkelbaarheid. Kamelle laat geen onderwerp buiten beschouwing. Haar boek is daadwerkelijk een complete gids voor iedere vrouw die gezond door de overgang wil.

Download nu!

101 Keto Recepten

€ 27,00

Heb je al eens van het ketogene dieet gehoord? Met deze methode spreek je de natuurlijke vet verbrand capaciteit aan van je lichaam. Toch kan het een uitdaging zijn om deze methode vol te houden als j lees meer...


20 Dagen Suikervrij

€ 49,00

Ben jij een vrouw van rond de 40 jaar of ouder en kamp je met overgewicht? Heb je moeite met zoetigheid te laten staan maar ben je klaar met al het dieten? Wil je dat je kleding beter gaat zitten en b lees meer...


Cursus Optimaal Gezond met Suikers

€ 67,00

Heb jij behoefte om meer controle te krijgen over je gezondheid? Zou jij wel eens beter willen weten wat er binnen in de fabriek van je aan de gang is? Wil je bovendien praktische tips en tricks om di lees meer...