HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
mooie billen

Mooie Billen

Wil je mooi gevormde billen? Dit is de juiste weg.

Het lijkt wel of elke vrouw het wil: strakkere billen. Sterren als Jennifer Lopez, Beyonce en Shakira dienen hierbij vaak als voorbeeld. Vrouwen denken al snel dat hun kont te dik is. Het lijkt wel alsof iedereen strakke billen wil. Dit is ook mogelijk, maar je moet er wel wat voor doen. Hieronder volgen een paar tips hoe jij mooie billen kunt krijgen. Dat is niet makkelijk en je moet er wel wat voor doen, want alleen met afvallen bereik je niet het gewenste resultaat.

1. Gewicht kwijtraken

Om mooie strakke billen te krijgen, is het noodzakelijk om gewicht te verliezen. Harde bilspieren waar veel vet overheen ligt, zie je natuurlijk niet. Het is dus van belang om eerst af te vallen. Zo zorg je ervoor dat je bilspieren zichtbaar worden en je een mooi gevormd achterwerk krijgt.

Om je billen te trainen, moet je hard werken. Je kunt namelijk niet alleen plaatselijk afvallen rond je billen. Wil je slanke en mooi gevormde billen, dan moet je over je hele lichaam afvallen. Als je gaat sporten is het vooral van belang dat je ook niet te weinig eet. Soms kun je zelfs evenveel blijven eten als je altijd al deed. Dit komt omdat je tijdens je work out ook veel meer calorieën verbrandt. Vooral als je kiest voor een combinatie van krachttraining en cardio training. Wil je lichaam meer spiermassa aanmaken, dan heb je ook je eiwitten en koolhydraten nodig.

2. Cardio training

Cardio training is van essentieel belang om gewicht te verliezen en strakkere billen te krijgen. Op de sportschool zijn meerdere apparaten waar je mee aan de slag kan gaan. Je kan kiezen voor de crosstrainer of step, maar je kunt ook een hometrainer gebruiken. Let er wel op dat je je hartslag niet te veel verhoogt. Om te zien of je hartslag goed is, kun je het volgende foefje gebruiken. Als je tijdens je work out nog normaal kunt praten zonder buiten adem te raken, betekent dit dat je hartslag in orde is. Op die manier verlies je het meeste vet en bereik je dat gewenste resultaat sneller. Probeer de oefening minimaal een half uur per keer vol te houden.

3. Krachttraining

Krachttraining is van uiterst belang om strakkere billen te krijgen. Het heeft meerdere effecten. Door te trainen krijg je grotere spieren en deze verbranden veel meer calorieën dan bijvoorbeeld je vetmassa. Dit werkt buiten de gym ook nog door. Ook als je thuis voor de buis zit of aan het koken bent, verbrand je calorieën. Je ziet dus dat een work out voor je billen meer voordelen heeft. Behalve dat je kont er beter uit gaat zien, zul je merken dat je over je hele lichaam slanker en gestroomlijnder wordt. Daarom is het dus belangrijk om je hele lichaam te trainen.

Voor strakke billen moet je hard werken en meer dan alleen deze spieren trainen. Je achterste bestaat namelijk wel voor een groot deel uit spierweefsel, maar wel met een dikke laag vet eromheen. Het is dus belangrijk om dat vet te verbranden. Daar zijn bepaalde oefeningen voor die erg geschikt zijn. Het is het beste om te fietsen, sprinten, spinnen, tegen een heuvel op te lopen, te traplopen of om te steppen.

Voor het maximale effect is het wel nodig om tijdens de training de weerstand steeds te verhogen en een standje harder te werken. Dit is zo bij elke vorm van krachttraining. Het is dus belangrijk om na verloop van tijd intensiever te gaan sporten. Alleen traplopen of fietsen is op de langere termijn niet meer genoeg.

Het beste is het om naar de sportschool te gaan als je je billen echt goed wilt trainen. Daar hebben ze alle faciliteiten die zorgen dat je steeds harder kunt werken. Zo zijn er apparaten zoals step apparaten of spinning fietsen die je zwaarder kan instellen om je work out intensiever te maken. Heel geschikt is ook de Leg Press om je billen steviger te maken.

Ook hierin draait het om het adagium: zonder hard werken, geen resultaat. Op een makkelijke manier mooie billen krijgen, is niet mogelijk. Vaak lukt het met alleen afvallen niet en dan is het verstandig om daarbij ook krachttraining en cardio te gaan doen. Met deze combinatie bereik je dubbel resultaat en zul je gewicht verliezen over je hele lijf en mooiere billen krijgen.

Droog Trainen Protocol Mannen

€ 47,00

Ben jij als man al een tijd bezig met gewicht verliezen? Zit je ertegenaan te hikken en voel je je slecht elke keer als je een hamburger eet of een glas bier drinkt? Dit zijn dingen waar elke man tege lees meer...FIT Sterk en Gespierd

€ 39,95

De beste informatie met betrekking tot het bouwen van een gezond en sterk lichaam, waar haal je die vandaan? Het internet staat voor met opgeblazen informatie die vaak maar half waar is. Bovendien is lees meer...