HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
Love2Run Bundel 2

Love2Run Bundel 2

Hardlopen is een populaire sport. Vandaag de dag zie je iedere dag een grote groep mensen hun dagelijkse beweging op deze manier invullen. Jij wellicht ook. Of dit nou het geval is of niet, met Love2Run is er een ontzettend leuk en praktisch boek waarmee je direct een beter begrip krijgt voor het hardlopen. Het lijkt namelijk in eerste instantie eenvoudig, je schoenen aantrekken en gaan. Toch steekt er wat meer achter. Techniek, intensiteitsopbouw en de juiste schoenen spelen allen een grote rol wanneer je op lange termijn je hardloopdoelen wil bereiken.

Essentieel hierbij is de noodzaak om blessures te voorkomen. Er is namelijk niet wat je doelen in de weg staat als dat. Doordat je een langere tijd niet kan hardlopen moet je over het algemeen weer een paar stappen terugzetten in het proces. Bovendien zijn blessures helemaal niet nodig. Als je maar weet hoe je je hardloophobby op de juiste manier opbouwt. De sleutel ligt hem daarbij in het rustig opbouwen. Dus niet meteen in de eerste week voluit, maar gestaag de belasting verhogen. Om je hierbij te ondersteunen bevat Love2Run een grote hoeveelheid loopschema's. Met behulp hiervan weet je precies wat voor soort training je wanneer doet.

Verder behandelt de schrijfster, Nicole Vrehen, een aantal andere essentiële onderwerpen. Zo legt ze uit waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste schoenen. Daarnaast legt ze uit wat nog meer kan doen bij het volgen van een goed schema om blessures te voorkomen. Tot slot behandelt ze ook nog een veel besproken onderwerp in de vorm van sportdrank. Ze legt uit of het überhaupt nodig is om sportdrank te drinken en hoe je desgewenst deze dorstlesser thuis maakt.

Love2Run is een praktisch en leuk boek voor zowel de beginnende als gevorderde loper. Alle relevante hardlooponderwerpen worden op een eenvoudige manier besproken. Daarnaast krijg je door het aanschaffen van dit boek toegang tot een gesloten Facebookgroep. Daar kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen met andere hardloopliefhebbers.

Download nu!

Overwin je Overgang Dagaanbieding

€ 29,00

Ga je als vrouw door de overgang en heb je last van vervelende ongemakken? Word je 's nachts wakker badend in het zweet en heb je daarnaast ook wel eens last van depressieve gevoelens? Lees dan het e- lees meer...De Natuurlijke Detox

€ 19,00

Heb je last van hoofdpijn, voel je je gestrest of heb je last van een slechte spijsvertering? Zou je graag meer energie hebben en je lichter voelen door de dag heen? Een goede manier om dit te bewerks lees meer...