HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
Love2Run Bundel 1

Love2Run Bundel 1

Ben je een hardloopliefhebber en ben je op zoek naar een nieuwe en toegankelijke sport? Wil je daarnaast graag wat achtergrondinformatie inwinnen voordat je ook maar een stap in een richting zet? Lees dan het boek Love 2 Run. Dit boek is geschreven door Nicole Vrehen en helpt je bij het begrijpen van de basis rondom het hardlopen. Toch, ondanks de laagdrempelige informatie heeft zowel de ervaren als de onervaren hardloper baat bij het lezen van dit boek.

Wanneer je met mensen over hardlopen praat gaat het al snel over hartslag, trainingszones en intervaltraining. Daarnaast lijkt het vaak ook nog eens of het een versnelde modeshow is met alle kleding die mensen aanschaffen. Neem daarbij het feit dat je tegenwoordig alles kan meten met gadgets in alle vormen en maten, en het lijkt alsof hardlopen iets heel anders is.

Met het boek Love 2 Run leer je dat dit allemaal niet nodig is om het meeste te maken van je favoriete sport. Hardlopen is supertoegankelijk omdat je het overal kan doen en eigenlijk bijna geen speciale sportkleding hiervoor hoeft aan te schaffen. Alleen goede schoenen, en dat is waar Love 2 Run uitgebreid op inhaakt. Verder leer je ook alles over sportdrank en of je die al dan niet nodig hebt en hoe je veelvoorkomende blessures voorkomt. Daarnaast zitten er in het boek ook vele loopschema's bijgesloten waarmee zowel fanatiekelingen als hobbysporters hun prestaties kunnen vergroten.

Met Love 2 Run van Nicole Vrehen haal je een super praktisch en eenvoudig te lezen boek in huis. De kwaliteit van het boek blijkt uit de grote tevredenheid van je voorgangers en de hoge verkoopcijfers. Daarnaast vind je niet alleen hardloopinformatie in het boek maar ook informatie over de beste voeding. Al met al is Love 2 Run een compleet boek wat alle aspecten rondom het hardlopen toegankelijk maakt voor iedereen.

Download nu!

50 Suikervrije KinderTraktaties

Een lekkere traktatie voor je kinderen maken, dat doet iedere moeder graag. Maar hoe doe je dat nou zonder het toevoegen van suikers? Dat was ook het probleem waar Hanneke, moeder van twee, tegenaan l lees meer...De VetKiller 320 en 360 Workout

€ 27,00

Ben je klaar met overtollig buik vet en wil je nu eindelijk wel eens je buikspieren zien? Wil je je bovendien fit en energiek voelen zonder dat je naar de sportschool hoeft? Probeer dan de Vet-Killer lees meer...