HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
Keto Challenge

Keto Challenge

Wil je graag duurzaam gewicht verliezen zonder dat je gezondheid er onder lijdt? Wil je daarnaast graag van je vlees en vette hap blijven genieten? Doe dan de Keto-challenge. Met behulp van deze uitdaging volg je een 28-daags programma waarbij je alles leert over het keto-dieet en je het efficiënt en duurzaam onderdeel maakt van je leven.

Met dit programma zorg je ervoor dat je goed voorbereidt deze nieuwe leefstijl probeert. Dat is namelijk essentieel voor succes omdat je anders eenvoudig je doel uit het oog verliest. Met de achtergrondinformatie krijg je een dieper begrip voor wat ketogeen echt is en wat dit met je lichaam doet. Je ontdekt wat je wel en niet kan eten en hoe je veel voorkomende valkuilen kan omzeilen.

Je krijgt onder andere de Keto Snelstart Gids waarin je alles leert over hoe je moet beginnen met dit dieet. Daarnaast krijg je ook De Keto Revolutie waarin het ketodieet stap-voor-stap staat uitgelegd. Daarnaast krijg je het Keto Revolutie Receptenboek waarin vele handige recepten staan die je iedere dag eenvoudig in je keuken voorbereidt. Met al deze informatie word jij een keto-expert en kun je nadien een goed geïnformeerde keuze maken of je deze nieuwe leefstijl wil doorzetten of niet.

Al met al realiseer je in korte tijd efficiënt deze nieuwe levensstijl. Bovendien zul je merken dat je meer energie hebt en minder last hebt van een opgeblazen gevoel. Daarnaast verbetert je concentratie en heb je minder last van stemmingswisselingen. En alsof dat nog niet genoeg is kun je ook rekenen op een betere stoelgang en een sterker immuunsysteem. Wacht dus niet en zie wat de Keto Challenge voor jou kan betekenen. Ook als je je twijfels hebt hoef je je geen zorgen te maken. Je krijgt namelijk 60 dagen bedenktijd. Mocht het pakket je niet bevallen, dan krijg je gewoon je geld terug.

Download nu!

Summer Detox FRESH START

€ 25,00

De zomer komt er alweer aan en jij hebt het gevoel dat je bikini van vorig jaar niet gaat passen? Dat is goed mogelijk, maar wacht nog even met een nieuwe kopen. Miss Natural Lifestyle heeft namelijk lees meer...


Suikervrije Feestdagen Ebook

€ 14,95

Tijdens de feestdagen is het vaak moeilijk om gezond te blijven eten. Schalen vol met vlees, vette sauzen en desserts die vol zitten met kilo's suiker. Eva van Zeeland van de blog Miss Natural Lifesty lees meer...