HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
De VetKiller 320 en 360 Workout

De VetKiller 320 en 360 Workout

Ben je klaar met overtollig buik vet en wil je nu eindelijk wel eens je buikspieren zien? Wil je je bovendien fit en energiek voelen zonder dat je naar de sportschool hoeft? Probeer dan de Vet-Killer 320 en 360 Workout van personal trainer Jesse van der Velde. Hij helpt je met verschillende trainingsvormen die je thuis kan uitvoeren, binnen een paar weken indrukwekkende resultaten te behalen.

Van der Velde legt uit dat het voor het verliezen van vet essentieel is om de juiste hormonen te stimuleren. Door deze hormonen, zoals groeihormoon en testosteron, te activeren gaat je rust metabolisme omhoog. Dit betekent dat de hoeveelheid calorieën die je in rust verbrand veel meer worden. Met de Vet-Killer Workout van van der Velde is dit exact het doel. De personal trainer heeft een plan samengesteld dat is uit te voeren zonder fitnessmaterialen, je kan het doen waar je maar wil en het is altijd binnen een half uur gepiept.

Met de Vet-Killer 320 en 360 Workout haal je twee verschillende trainingsprogramma`s in huis. Ze zijn allebei gericht op het verhogen van je rustmetabolisme, en helpen je daarom bij het voorgoed afscheid nemen van je vetoverschot. Bij aanschaf van het pakket krijg je volledige trainingsschema's in pdf-formaat en zijn alle oefeningen uitgelegd in een onlinevideo.

Als beginner is het verstandig om eerst de Vet-Killer 320 Workout te doorlopen. Hierbij raak je bekend met de oefeningen, worden je spieren sterker en verbeter je conditie. Nadien kun je de grote broer het Vet-Killer 360 trainingsplan doorlopen. In dit nieuwe plan zitten nieuwe oefeningen en andere oefening combinaties. Op deze manier geef je nog een extra impuls aan je vetverbranding.

Download nu!

Afvallen met Nederland

€ 29,85

Duurzaam afvallen, dat is zo makkelijk nog niet. Crashdieten en jojo-en daarentegen is eenvoudig. Toch is dit niet de juiste manier om gezond af te vallen en geeft het je op den duur niet de resultate lees meer...Boek Afvallen met Nederland

Wil je afslanken, maar dan niet voor even? Wil je ook na 12 maanden nog op je streefgewicht blijven, en wil je bovendien jezelf goed voelen? Lees dan het boek “Afvallen met Nederland” van Jeroen van E lees meer...