HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
cambridge dieet

Cambridge Dieet

Het Cambridge Dieet

De ontwikkeling van het Cambridge dieet gaat terug naar 1970 waar voedingswetenschappers van de universiteit van Cambridge het dieet hebben ontwikkeld.

Wanneer het Cambridge dieet gevolgd wordt, wordt het normale voedsel vervangen door verschillende shakes, soepen en repen. De maaltijden bevatten weinig vet, koolhydraten en calorieƫn. Ze zijn eiwit rijk en leveren ook de benodigde vitamines, mineralen en vezels.

In het begin van het Cambridge dieet eet u 3 maal per dag. Elke maaltijd bevat rond de 155 kcal. Per dag is uw calorieƫn inname dus ongeveer 500. Door deze zeer lage hoeveelheid kan men snel afslanken.

Om de afvalstoffen af te voeren wordt er aangeraden dagelijks 2,5 liter water te drinken. Na de afslankfase wordt het aantal Cambridge dieet maaltijden afgebouwd en wordt er weer overgeschakeld op normale maaltijden. Hierbij ligt de focus op het opbouwen van de koolhydraten hoeveelheid.

Om op gewicht te blijven biedt het Cambridge dieet een fase waarin wordt gekeken wat het ideale voedingspatroon is voor de deelnemer.

Voordelen Cambridge dieet

  • Calorieen tellen is niet nodig door afgepaste maaltijden
  • Afslanken kan in een korte periode
  • Gewichtsverlies wordt behouden voor beheersplan
  • Meerdere zorgverzekeraars vergoeden het Cambridge dieet
  • Geen Jojo-effect

Afslanken met het Cambridge dieet wordt altijd gedaan onder begeleiding van een consulent. De maaltijd vervangende producten zijn te koop bij deze consulent.

Summer Detox LIMITED EDITION

Detoxen is hot! Heb je het al eens geprobeerd? Of is het de eerste keer? In beide gevallen, voor een optimaal effect is een goed protocol belangrijk. Een detox is namelijk een ontzettend goede manier lees meer...


Vitaal en Gezond Zwanger

€ 27,00

Spannend! Jij of je vrouw of vriendin is zwanger geworden. Het enige waar je je begrijpelijkerwijs druk om maakt, hoe kom ik of mijn vrouw of vriendin deze tijd met zo weinig mogelijk klachten door? R lees meer...


De VetKiller Workout Serie

Wil je gewicht verliezen? Maar dan op een verantwoorde manier? Probeer dan de Vet-Killer 320 & 360 workout van Jesse van der Velde. Dit zijn speciale trainingsprogramma’s die inhaken op het stimuleren lees meer...